Smart Grid Flevoland voor projectontwikkelaars

Equans Drone SGF 2

Behoefte aan aansluitcapaciteit?

In de markt liggen veel projecten stil door beperkte aansluitcapaciteit in het openbare distributienet. Door een slimmere aansluiting aan te bieden dan op het openbare distributienet helpen we projectontwikkelaars flexibeler en sneller aan een maatwerk aansluiting.

Uitgebreid track-record

Met een uitgebreid track-record op het gebied van elektriciteitsinfrastructuur en smart grids zijn wij dé partner om een slimme aansluiting te ontwikkelen, aan te leggen en in stand te houden.

Onze voordelen:

  • Integrale dienstverlening
  • Technische en juridische kennis
  • Ervaring in het ontwikkelen van aantrekkelijke businesscases
Equans Drone SGF
Marco Peters Equans Smartgrid Flevoland 76 Klein (1)

Exploitatie

Equans ontzorgt als system integrator o.a in de technische, financiële en juridische component van een smart grid (of andere elektriciteitsinfra), managet de energiestromen en faciliteert samenwerking tussen de aangesloten partijen.

  • We zijn een partner die de integrale klantvraag centraal heeft staan.
  • We maken samen met de aangesloten partijen een afweging tussen geld en kwaliteit: zo komen we tot een kostenefficiënt netwerk.

Assetmanagement

Als assetmanager zijn wij jouw partner in het uitvoeren van maatwerk onderhoud en inspecties in een elektriciteitsnetwerk.  Met onze kennis en ervaring in assetmanagement bieden wij aantoonbare kwaliteit, een integraal partnerschap en kostenefficiëntie in onderhoud en beheer.

Equans SGF Drone 33Klein

Slimmer én flexibeler

Als exploitant in een smart grid faciliteert Equans de balancering van energiestromen en de aanvullende afspraken met de aangesloten partijen. Via ons Energy Management System benutten we zowel het eigen net als de aansluiting naar het openbare net optimaal, en creëren we meerwaarde door samenwerking. Een slim net faciliteert de balans van energiestromen: bemetering, data-acquisitie en sturing van aangesloten partijen op basis van die data.

Meer weten?

Heb je vragen of wil je de mogelijkheden verkennen die Smart Grid Flevoland je bieden? We komen graag met je in contact! Lisa de Lange - van Beveren is bereikbaar voor vragen over Smart Grid Flevoland.

Neem contact op: